4 tips voor het kopen van ribben voor een barbecuefeestje

vlees
November 18, 2020 0 Comments

Ribben zijn een van de meest populaire stukken vlees voor barbecuefeestjes.

Ze kunnen tot in de perfectie worden gegrild met een willekeurig aantal sauzen, maar er zijn een aantal dingen waarmee u rekening moet houden bij het kopen van ribvlees voor gebruik in de grill. Ribben hebben niet veel vlees, dus ze nemen veel ruimte in beslag. Als je ribben gaat eten voor een barbecuefeestje, moet je ribben kopen die dun en gemakkelijk te snijden zijn.

Sommige mensen kopen alle vleesribben, maar dit werkt niet voor iedereen en is ook niet altijd nodig.

RIBBEN SMELTEN: Veel mensen realiseren zich niet hoe lang het duurt voordat ribben smelten. Let er bij het kopen van ribben op dat u dunne ribben koopt die zeer snel gaar zijn. Ribben koken sneller dan andere vleesproducten, dus koop dunne. Let bij het kopen van ribben op dunne ribben met een goede hoeveelheid vlees en een klein beetje extra vet.

RIBS ZIJN NIET VRIENDELIJK: Ribben kunnen lastig te grillen zijn omdat ze vaak erg compact zijn. Dit is eigenlijk een goede zaak. Ze absorberen de meeste warmte van het grillproces. Zorg er dus voor dat u de ribben koopt die dunner zijn en zo min mogelijk vlees bevatten. Het duurt langer voordat je ribben gaar zijn, maar je krijgt een mooi resultaat. Ribben die te dik zijn, zullen gemakkelijk verbranden, en te dunne ribben zullen helemaal niet goed gaar worden. Als u ribben vindt die te dik zijn, probeer ze dan bij de kruidenierswinkel te kopen; ze kunnen goedkoper zijn.

RIBBEN KUNNEN VERLOREN: Ribben kunnen erg moeilijk vochtig blijven tijdens het grillproces. Het kan uren duren voordat ze zacht zijn en volledig smelten in uw grill. Laat de ribben niet te lang op de grill liggen, want hoe langer ze zitten, hoe meer ze uitdrogen. U moet ribben kopen die voorgekruid zijn en al vochtig zijn. voordat u begint met grillen. Deze ribben blijven langer vochtig en zijn gemakkelijker te grillen.

RIBS ZIJN ZEER GEZOND: Als je ribben koopt die droog zijn, smaken ze niet goed. Koop ribben die niet te droog zijn. droog en ook niet te sappig. Dit helpt voorkomen dat uw ribben plat of slecht smaken. als ze te vochtig zijn. Je moet ook controleren of de ribben 100% bacterievrij zijn als je ze op die manier koopt.

Als je deze tips volgt bij het kopen van ribben voor een barbecue, zou je een geweldige BBQ moeten hebben waar je vrienden van zullen genieten en waar ze dol op zullen zijn. Ribben zijn heel gemakkelijk te grillen en vormen een uitstekend alternatief voor rundvlees voor de meeste BBQ-feestjes.

 

klik hier voor meer informatie: https://cooltomeatyou.nl/