A Gardeners Delight

February 11, 2021 0 Comments

Richard Fergauw is tuinman en heeft een aantal interessante artikelen in zijn boek Gardeners Secrets. In dit boek heeft hij een geheim onthuld over kunstmest en de manier om je tuingrond te bemesten. Hij vertelt over de voedingsstoffen die je aan je grond moet toevoegen om deze gezond te maken. Hij legt uit dat de voedingsstoffen niet in de natuur voorkomen, dus het is belangrijk dat je ze in de juiste hoeveelheden toevoegt om de juiste resultaten uit je tuinwerk te halen. Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat je planten de juiste hoeveelheid water krijgen, hoe je je planten beschermt tegen veelvoorkomende tuinziektes en ook hoe je ze beschermt tegen omgevingsinvloeden zoals extreme temperaturen en zonlicht.

Richard Fergauw is een zeer bekende Franse schrijver, wiens naam synoniem is aan Frans tuinieren. Hij was erg beroemd om zijn innovatief denken en zijn boeken over planten. In een van zijn boeken Plants in the Sky gaat het over het broeikaseffect dat hij ontdekte tijdens zijn onderzoek naar het plantenleven in de wolken. Zijn ontdekkingen openden de deuren naar een nieuwe wereld van tuinieren en veranderden het landschap van Europa voor altijd.

Fergauw stopte echter niet alleen bij planten; Hij vertelde hoe planten aan drie zijden van een tuin de bomen ondersteunen, terwijl de derde zijde struiken of gras is die de groenten voor de tafel leveren. Hij gebruikte dit concept om uit te leggen dat we groenten moesten planten die naast het huis staan en dan de groenten die het verst van het huis zijn in de achtertuin. Op deze manier voorkomen we overbevolking in onze tuin. We kunnen dan genieten van de bloemen en vruchten die groeien in een gezonde omgeving.

Richard Fergauw heeft veel geschreven over zowel biologisch tuinieren als duurzaam tuinieren. Dit is erg belangrijk voor hem omdat hij vindt dat planten vrij moeten zijn van chemicaliƫn en pesticiden, zodat ze kunnen groeien zonder het milieu in gevaar te brengen. Hij heeft de tijd genomen om onderzoek te doen naar verschillende gewassen die voldoen aan zijn criteria van biologisch en duurzaam zijn. Dit zijn planten die goed zullen groeien zonder hulp van enige kunstmest.

Richard Fergauw is genoemd als een van ‘s werelds top 10 tuinontwerpers. Veel mensen herkennen hem als een tuinontwerper die tuinen heeft gemaakt voor mensen over de hele wereld. Deze tuinen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, afhankelijk van waar Richard Fergauw in gelooft. Hij gelooft dat een tuin een plek is om te ontspannen en even weg te zijn van de drukte van het dagelijkse leven.

Richard Fergauw is de droom van een hovenier. Hij begrijpt de behoeften van mensen die niet de tijd of de vaardigheid hebben om een tuin aan te leggen en te onderhouden. Zijn tuinen zijn perfect en zijn bestand tegen elk weertype. Zijn ontwerpen zijn opvallend en zullen zeker schoonheid brengen in elk huis of achtertuin. Ze maken geweldige gespreksonderwerpen en mensen zullen er zeker nog vele jaren over praten.

Kijk voor meer informatie op https://www.boumanhoveniers.nl/