Hoe een EGR-klep te reinigen

egr klep vervuild
November 9, 2020 0 Comments

U kunt hiervoor een hogedrukspuit of een stofzuiger gebruiken. Pas wel op dat uw EGR-klep niet wordt afgedekt, zodat de stofzuiger deze niet beschadigt.

Een andere oplossing is om een ​​pomp te krijgen om het vuil en puin op te zuigen en de oplossing er bovenop te laten dumpen. Dit is meestal een erg goedkope oplossing om te gebruiken, maar het is niet zo effectief als de duurdere oplossingen.

Een van de beste dingen die u kunt doen als uw egr klep vervuild is, is door hem een ​​tijdje te openen en hem op een zeer schone plaats te laten drogen. Dit zal helpen om alle aanslag op te ruimen en de EGR-kleppen veel efficiënter te maken.

Als u de klep niet zelf wilt reinigen, gebruik dan gewoon een reinigingsoplossing.
Maar zorg ervoor dat u de klep zorgvuldig controleert voordat u er iets in doet, want sommige reinigingsmiddelen kunnen opeenhoping veroorzaken. een reinigingsoplossing dan zijn er nog andere manieren om uw EGR-klep te reinigen. U zou zelfs een professional kunnen inhuren om het voor u te doen en zij zullen het vuil en puin kunnen vinden en het veilig kunnen verwijderen.

Dus als u begint met het reinigen van de klep, moet u op zoek gaan naar harde deeltjes. U kunt de pomp gebruiken om het vuil op te zuigen en de oplossing vervolgens naar uw plaatselijke afvoer afvoeren. Het idee hier is om de reinigingsoplossing met water te mengen en deze weg te spoelen van de klep om ervoor te zorgen dat u deze niet verder beschadigt.

Kortom, er zijn veel verschillende manieren waarop u een EGR-klep kunt reinigen, maar de meest gebruikelijke manier is om een ​​krachtige reiniger te gebruiken en de oplossing in de afvoer te dumpen. Het duurt niet veel langer en het opruimen is veel effectiever dan bij de andere opties.

Chipperformance.nl