PowerApps gebruiken voor zakelijke toepassingen

Powerapps
November 14, 2020 0 Comments

Met PowerApps kunt u snel aangepaste bedrijfsapplicaties maken die verbinding maken met de gegevens van uw bedrijf die zijn opgeslagen in een bestaand datawarehouse of on-premise gegevensbronnen.

Uw gegevens kunnen bijna overal vandaan komen, inclusief verschillende webservices zoals SharePoint en Microsoft Dynamics CRM. Met de PowerApps-functionaliteit kunt u verschillende soorten gegevens opslaan, waaronder gebruikersprofielen, e-mailadressen, salaris- en leveranciersgegevens, bestelgegevens en nog veel meer.

Wat is PowerApps?

PowerApps is een platform waarmee u applicaties kunt ontwikkelen op basis van een aantal verschillende technologieën, waaronder ASP, Java, PHP, Ruby, JavaScript en Visual Basic. Het ondersteunt de nieuwste technologieën, waaronder Windows Server 2008, waarmee u uw toepassing op uw eigen server kunt draaien in plaats van deze bij een derde partij te hosten. Naast het draaien op uw eigen server, ondersteunt het ook verschillende implementatiemodellen, zoals on-premise of on-demand.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van PowerApps voor uw datawarehouse?

Een voordeel is dat u uw applicaties eenvoudig kunt bijwerken om op de hoogte te blijven van nieuwe functies en verbeteringen. Uw toepassingen kunnen verschillende bedrijfsmodellen ondersteunen, waaronder enkele bedrijfstoepassingen waarvoor databaseconnectiviteit en beveiligingsfuncties nodig zijn, zoals Active Directory, Kerberos en andere veilige protocollen, terwijl andere u in staat stellen een gestroomlijnde architectuur te behouden en kosten te verlagen door aangepaste bedrijfslogica te gebruiken en te integreren met uw gegevensbron.

Hoe ga je aan de slag met PowerApps? Als je geen ervaring hebt met het bouwen van maatwerksoftware, maar wel weet hoe je weboplossingen moet ontwikkelen, kun je overwegen om een ​​basistoepassing te ontwikkelen met behulp van het PowerApps-framework. Er zijn echter een aantal extra functies toegevoegd die het werken met de applicatie nog gemakkelijker maken.

Als u bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in het beheren van uw toeleveringsketen, zult u genieten van de mogelijkheid om te integreren met een breed scala aan systemen, waaronder Salesforce, SAP en Microsoft Dynamics GP. U kunt zelfs geïntegreerde oplossingen bouwen voor het afhandelen van voorraadbeheer, planning en zelfs marketingstrategieën en -campagnes. Voor bedrijven die sterk afhankelijk zijn van het ERP-model, geeft PowerApps u eenvoudig toegang tot een aantal rapportagetools zoals MS Dynamics GP, Excel en SQL Server Reporting Services. U kunt het zelfs gebruiken om bepaalde bedrijfsprocessen te automatiseren, zoals verkoopconversie van facturen naar PDF en andere rapporten, facturering met factuurconversie, automatische betalingsbevestiging, verwerking van klantenserviceaanvragen en andere activiteiten.

Zodra u uw eerste project hebt gebouwd met PowerApps voor bedrijven, wordt het vrij eenvoudig om uw applicaties uit te breiden en bovenop de basis te bouwen. Uw gegevens zijn toegankelijk vanuit elke browser en u kunt ze integreren met verschillende applicaties zoals Salesforce. Als u op zoek bent naar een manier om een ​​dynamische CRM-oplossing te bouwen, zult u ook merken dat het eenvoudig is om een ​​aangepaste rapportagetool te bouwen. Het beste is dat PowerApps u de mogelijkheid biedt om alle functies van Microsoft Office 365 te gebruiken.

 

 

meer informatie: https://puurict.nl/