PowerApps recensie

PowerApps
November 18, 2020 0 Comments

Met PowerApps ontwikkelt u snel zakelijke apps op maat met een enkele interface, die verbinding maakt met de bedrijfsgegevens die zijn opgeslagen op het lokale apparaat (datacenter) of op externe gegevensbronnen (online en extern). Naarmate uw bedrijf groeit en het aantal gebruikers toeneemt, zijn apps ook toegankelijk op internet.

Voordat u zich echter begint te ontwikkelen, moet u weten wat u nodig heeft en hoe u wilt dat het werkt.

Dus als u nieuw bent in het ontwikkelen van apps, volgen hier enkele tips om te beginnen: Ten eerste moet u een app maken. Leer vervolgens de basisprincipes van programmeren, inclusief het gebruik van de MS SQL-database voor uw apps.

Voor het geval je nieuw bent in de wereld van programmeren, PowerApps is niet geschikt voor beginners. Om een ​​soepele ontwikkelervaring te garanderen, moet u mogelijk een professionele programmeur, zoals Microsoft Visual Studio, inhuren om u te helpen.

Dus hoe bepaalt u of PowerApps de juiste tool is voor uw behoeften?

U moet evalueren hoeveel u wilt investeren en beslissen of u de software wilt kopen of een licentie wilt aanschaffen voor een reeds bestaande software. Als u net begint, kan een eenmalige investering voldoende zijn; aan de andere kant, als u meer gevorderd bent of uw bedrijf uitbreidt, is een aanvullende licentie nodig. Houd ook rekening met de functies die u in uw apps wilt opnemen. Als u bijvoorbeeld een databasegestuurde versie van uw app wilt hebben, moet u een volledige licentie kopen.

Als u al PowerApps heeft, zijn uw apps al gemaakt, maar moet u de PowerApps SDK downloaden. Dit is een eenvoudig proces dat slechts enkele minuten duurt. Zorg ervoor dat de PowerApps SDK alle componenten bevat die u nodig hebt om uw apps te ondersteunen en dat u de juiste tools gebruikt om ze te maken, zoals beschreven in de Aan de slag-gids.

Er zijn enkele basiszaken die u moet weten voordat u PowerApps aanschaft:

PowerApp is een op ontwikkelaars gericht, open source-project waarmee u toegang krijgt tot de broncode, zodat u deze kunt aanpassen en aanpassen aan uw specifieke wensen. vereisten, zodat uw apps eenvoudig te bouwen zijn. debuggen en onderhouden.

Hoewel PowerApps een gratis versie heeft, moet u voor de meeste premiumversies een maandelijks bedrag betalen. Het is de moeite waard om te controleren of u op de hoogte bent van eventuele verborgen kosten waarmee u te maken krijgt bij het aanmelden voor een betaalde licentie. Een ander belangrijk ding om te weten is dat niet alle betaalde applicaties gelijk zijn gemaakt, dus u moet controleren of u de beste waar voor uw geld krijgt. Bekijk ook hoe lang het duurt voordat de betaalde versie wordt vrijgegeven.

Hoewel er geen reden is om bang te zijn om voor een betaalde versie te betalen, is het altijd raadzaam om deze eerst te testen, voor het geval u niet bevalt wat u vindt. Met de juiste begeleiding zou u het meeste uit uw geld moeten kunnen halen.

 

 

meer informatie: https://puurict.nl/